Als je ergens beter in wilt worden, kost dat tijd en moeite. Soms kan dat best een uitdaging zijn. Zeker in de wereld van nu met heel veel prikkels en mogelijkheden om je heen. Bij Flow bieden we je graag een positieve, stimulerende werkplek, waarin je aangemoedigd wordt om aan je doelen te werken en een betere versie van jezelf te worden. Je kiest uit Samen, Een-op-een of een Combi van die twee.

SAMEN

Je komt twee of drie keer per week naar Flow om aan je schooltaken te werken. Je kiest vaste dagen, zodat je sneller in een ritme komt en structuur krijgt. We werken doelgericht, zodat je je tijd zo efficiënt mogelijk indeelt.
Je maakt een dag-, week- en/of maandplanning, en werkt vervolgens onder begeleiding je to-do-lijst af.

2 dagen per week 
onbeperkt van 14.00 tot 18.00 uur 
245 euro per maand 
3 dagen per week 
onbeperkt van 14.00 tot 18.00 uur 
315 euro per maand 

een-op-een

In onze een-op-een begeleiding kom je erachter wat je talenten en valkuilen zijn en hoe je daarmee omgaat. Samen onderzoeken we welke doelen je wil bereiken, en welke stappen je daarvoor kunt zetten. Je leert strategieën aan die je kunt inzetten als het even moeilijker wordt. Zo neem je de regie over je eigen ontwikkeling.

1 uur een-op-een  
elke week 
195 euro per maand 
6 uur een-op-een 
onbeperkt geldig 
315 euro eenmalig 

1 uur een-op-een 

flexibel 

60 euro per keer

combi

De kracht van het combi-abonnement is dat je de strategieën die je in de Een-op-een leert, onder begeleiding kunt oefenen. Zo leren we jou nog beter kennen en kunnen we samen ontdekken wat wel en niet werkt. Daarnaast kunnen de structuur en het ritme van de Samen-begeleiding je helpen sneller je doelen te bereiken.

2 dagen samen per week 
2 uur een-op-een per maand 
340 euro per maand 
3 dagen samen per week 
2 uur een-op-een per maand 
430 euro per maand 
  • Wij stimuleren zelfredzaamheid en streven naar balans tussen inspanning en ontspanning. Om die reden vind je bij ons dus geen vier- en vijfdagenabonnementen
  • Intake en evaluatie inbegrepen
  • Extra begeleiding tijdens proefwerkweken
  • Begeleiding door professionals